Lämmitysvesi – Tuotteet ja palvelut

Lämmitysvesi: valmistus – käsittely - analyysi

MITTAUSVÄLINELAUKKU LÄMMITYSVEDEN ANALYSOINTIIN

Mittausvälinelaukku lämmitysveden nopeaan ja helppoon analysointiin paikan päällä. Lämmitysveden pH-arvon, sähkönjohtavuuden ja kokonaiskovuuden mittaus.


LÄMMITYSVEDEN ANALYSOINTI LABORATORIOSSA

Laboratoriomme on rakennettu erityisesti lämmitysveden analysointia varten. Lämmitysveden ratkaisevien muuttujien määritttämisen ohella tarjoamme teollisuus- ja urakoitsija-asiakkaillemme myös toimenpidesuosituksia ja neuvontaa ongelma- ja vahinkotapauksissa.

Vedenkäsittely ja korroosiosuoja lämmitysjärjestelmille

Lämmitysveden valmistus ja lämmitysveden käsittely sekä lämmitysjärjestelmien korroosiosuoja ovat olleet yrityksemme perustamisesta saakka toimintamme keskipisteessä.

Aloimme vuonna 1991 myydä sähkökemiallisia vedenkäsittelytuotteita lämmitysjärjestelmien korroosiosuojaukseen. Sittemmin tuotevalikoimamme on laajentunut käsittämään monenlaisia tuotteita veden laadun parantamiseen ja vedestä johtuvan korroosion estämiseen lämmitysjärjestelmissä.

Emme keskity pelkästään lämmitysveden käsittelytuotteiden kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin, vaan erityisesti myös lämmitysvesialalla työskentelevien yhteistyökumppaneidemme neuvontaan ja koulutukseen.

Autamme lämmitysjärjestelmien (vedestä johtuvissa) ongelma- ja vahinkotapauksissa, annamme toimenpide-ehdotuksia lämmitysveden valmistukseen ja lämmitysjärjestelmien korroosiosuojaukseen ja tarjoamme hyödyllisiä tuotteita lämmitysveden valmistukseen – elector tarjoaa asiakkailleen rehellisiä ja toimivia ratkaisuja kaikissa lämmitysveteen liittyvissä kysymyksissä.


NEUVONTA / KOULUTUS LÄMMITYSVESI JA KORROOSIOSUOJA

Annamme neuvontaa lämmitysjärjestelmien ja lämmityskomponenttien valmistajille,
talotekniikan palveluntarjoajille, suunnittelijoille, isännöitsijöille, arvioijille ja asentajille lämmitysjärjestelmien korroosiosuojaa ja lämmitysveden laatua koskevissa kysymyksissä.


ELECTOR – SUOJAA RUOSTEELTA JA LIEJULTA

elector-reaktiosäiliö sähkökemialliseen vedenkäsittelyyn – hyväksi todettu vaihtoehto kemiallisille korroosionestotuotteille. Suojaa lämmitysjärjestelmää ruosteelta ja liejulta. Ihanteellinen ratkaisu vanhoihin sakkautuneisiin lattialämmityksiin tai hapen sitomiseen ja pH-arvojen stabilisointiin silloin, kun lämmityksen toimintatapa on vähäsuolainen ja siinä käytetään demineralisoitua vettä.


MAGNESIUMANODI ELYSATOR ja ELECTOR -LAITTEILLE

electorin erikoispuhtaat magnesiumanodit koostuvat erityisestä metalliseoksesta. Ne on suunniteltu käytettäviksi sähkökemialliseen vedenkäsittelyyn tarkoituissa Elysator- tai elector-reaktiosäiliöissä lämmitysjärjestelmien korroosiosuojana.


SEKAHARTSI IONINVAIHTOHARTSI VEDEN TÄYDELLISEEN SUOLANPOISTOON (DEMINERALISOINTIIN)

electorin ioninvaihtohartsit sopivat ihanteellisesti lämmitysjärjestelmien täyttö- ja kiertoveden täydelliseen suolanpoistoon (demineralisointiin). Niitä voidaan käyttää kaikissa markkinoilla olevissa suolanpoistojärjestelmissä. Täydelliseen suolanpoistoon tarkoitettuja ioninvaihtohartseja on saatavilla eri sekoituksina, esimerkiksi pH-arvoa korottavina.


PUROFILL- SUOLANPOISTOPATRUUNA

Suolanpoistopatruuna PUROFILLIn avulla lämmitysjärjestelmät on helppo täyttää demineralisoidulla vedellä kalkin ja korroosion aiheuttamien vahinkojen ja tehon alenemisen ehkäisemiseksi. Suolanpoistopatruuna PUROFILLIN avulla voidaan toteuttaa lämmitysveden laatua koskevat suositukset, esim. VDI 2035, SWKI BT 102-01 tai ÖNORM H 5195-1.


TÄYTTÖPATRUUNA PUROFILL COLORGUARD

PUROFILL colorguard on täyttöpatruuna pienille lämmitysjärjestelmille. Vedensuodatuspatruuna tuottaa demineralisoitua vettä ja sisältää sekahartsi- ioninvaihtajan,jossa väri-indikaattori mahdollistaa kapasiteetin valvonnan.


LÄMMITYSVEDEN SUODATINJÄRJESTELMÄ CLARIMAX 1200 DM pH+

Lämmitysveden suodatinjärjestelmä CLARIMAX 1200 DM pH+ mahdollistaa VDI-normia 2035 vastaavan lämmitysveden helpon valmistuksen. Valmistaja BRITAN antamien tietojen mukaan vedensuodatusjärjestelmä tuottaa kalkitonta vettä, jolla on alhainen sähkönjohtavuus <100 µS/cm ja pH-arvo 8,2 – 8,5. CLARIMAX on ihanteellinen ratkaisu asentajille, jotka haluavat täyttää lämmitysjärjestelmän normien mukaisella lämmitysvedellä.


TÄYDENNYSVEDEN SUOLANPOISTOASEMA REFILL

REFILL-vedensuodatusjärjestelmä on tarkoitettu lämmitysjärjestelmien täydennysveden suolanpoistoon. REFILL asennetaan kiinteäksi vedenvalmistusasemaksi lämmitysjärjestelmän täyttöputkeen ja se voidaan yhdistää automaattisiin täyttöjärjestelmiin.


MINIGARDE JOHTAVUUSINDIKAATTORI

MINIgarde-johtavuusindikaattoria käytetään suolanpoistopatruunoiden kapasiteetin valvontaan. MINIgarde valvoo patruunan läpi virtaavan veden laatua ja antaa ymmärrettävää tietoa ioninvaihtohartsien tilasta.


OXILIN P-20 Heizungsreiniger

OXILIN P-20 ist ein zuverlässiges Reinigungsmittel für alle Installateure, die eine Heizung spülen müssen. Der Heizungsreiniger kann beim Spülen verschlammter Heizungen oder in Sanierungsfällen zum Vereinfachen der Heizungsspülung sowie zur Verbesserung der Spülergebnisse eingesetzt werden.